Hvis du har lyst til at læse lidt om BIM


stay-interested-reading-boring-800x800

Hvis du nu lige sidder og mangler noget spændende læsning til sommerferien, var det måske en ide at kigge forbi http://www.ibim.no/student/, hvor det norske BuildingSMART chapter samler alle de opgaver og papers studerende i den norske byggebranche laver.

Der er nogle spændende sager mellem, eneste hage ved det er selvfølgelig at alt er på norsk!

Men godt initiativ fra vores nordiske BuildingSMART brødre, som faktisk går så langt som til årligt at uddele priser til de bedste opgaver om BIM. Måske et initiativ vi skulle tænke på at kopierer her i DK for at skabe mere fokus på alt den viden der faktisk bliver genereret på uddannelserne.

Information and Links

Join the fray by commenting, tracking what others have to say, or linking to it from your blog.


Other Posts
Et bidrag til vores fælles fremskridt
Project: Take a tour in your BIM-model

Om forfatteren

Photograph of author Tore

Tore Hvidegaard, Arkitekt MAA

Partner i 3dbyggeri danmark, og arbejder til dagligt med integration af nye digitale værktøjer i byggebranchen. Har gennem en årrække arbejdet som praktiserende arkitekt og underviser i CAD, 3D og visualisering.

Fokus er opsamling af ny viden, bedre kommunikation og mere vidensdeling, også på tværs af traditionelle fagskel.


Write a Comment

Take a moment to comment and tell us what you think. Some basic HTML is allowed for formatting.

Reader Comments

Be the first to leave a comment!