3dbyggeri i Ingeniørens Ugeblad


Under overskriften “Skrig for et bedre arbejdsmiljø” fremhæver Ingeniørens Ugeblad i dag 3dbyggeris historie om samarbejde, ledelse og konflikthåndtering. I artiklen står blandt andet:

Girafsprog, ’skrigepuder’ og samarbejdsevalueringer hver 14. dag. Tre unge iværksættere gør brug af alternative terapeutiske metoder for at blive gode ledere.

Vi er glade for opmærksomheden og interessen for den måde vi har valgt at gøre tingene på. Vi tror og håber at budskabet bliver taget godt i mod, og opfordrer alle til at læse artiklen (Artiklen offentliggøres først for ikke-abonnenter efter 1 måned).

Og lad os så lige benytte lejligheden til lidt reklame:

Først og fremmest, kig på vores produkt og se hvor langt man kan komme med “girafsprog og skrigepuder”: digitaleprodukter.dk
Dernæst skal vi rette en særlig tak til Lars Mygind for hans bistand og menneskelige indsigt i vores arbejde med ledelse og konflikthåndtering indtil nu.

Links:
www.digitaleprodukter.dk
www.skrigepude.dk

Information and Links

Join the fray by commenting, tracking what others have to say, or linking to it from your blog.


Other Posts
3dbyggeri i ingeniørens ugeblad – igen
Midlertidigt udsolgt at postkort!

Om forfatteren

Photograph of author Jeppe

Jeppe Liisberg, IT-ingeniør

Partner i 3dbyggeri danmark og arbejder til dagligt med web-udvikling og dataintegration. Har stor interesse for IT generelt, og især open-source miljøet.

Fokus er bedst mulig anvendelse af IT i byggebranchen, med en pragmatisk indgangsvinkel. Hvordan udnytter vi bedst muligt den viden og de værktøjer som er til rådighed nu, og hvordan påvirker vi processen til enkelt at skabe nye muligheder.


Write a Comment

Take a moment to comment and tell us what you think. Some basic HTML is allowed for formatting.

Reader Comments

Be the first to leave a comment!