Vi er stille, fordi vi koder…


Ruby on Rails kode i TextMate

Nu har vi ‘networked’, afholdt workshops, haft pænt tøj på og holdt møder i lange baner, og det forretningsmæssige grundlag for Digitalt Produktkatalog ser ud til at falde på plads. Det er svært ikke at være tilfreds med den imødekommenhed og interesse vi møder fra alle sider.

Men vi har også lovet verden et produkt, som skal udvikles, og det kræver trods alt en indsats, i form af design og programmering af løsningen. Det er vi selvfølgelig i fuld gang med, og det er dødspændende!

Vores engagement i og prioriteringen af udviklingen betyder selvfølgelig også, at vi ikke har været så meget ‘om os’ rent netværksmæssigt (og socialt), som vi nogle gange kunne ønske os at have tid til.

Det er derfor vi er så stille – vi koder.

Information and Links

Join the fray by commenting, tracking what others have to say, or linking to it from your blog.


Other Posts
Hvad fortiden sagde om fremtiden
Indlæg på bips’ IT- og Cad konference

Om forfatteren

Photograph of author Jeppe

Jeppe Liisberg, IT-ingeniør

Partner i 3dbyggeri danmark og arbejder til dagligt med web-udvikling og dataintegration. Har stor interesse for IT generelt, og især open-source miljøet.

Fokus er bedst mulig anvendelse af IT i byggebranchen, med en pragmatisk indgangsvinkel. Hvordan udnytter vi bedst muligt den viden og de værktøjer som er til rådighed nu, og hvordan påvirker vi processen til enkelt at skabe nye muligheder.


Write a Comment

Take a moment to comment and tell us what you think. Some basic HTML is allowed for formatting.

Reader Comments

Be the first to leave a comment!