Bestyrelsen tiltrådt


Når man for første gang starter en ny virksomhed, bliver man kastet ud i en helt ny verden. Alle har forskellige forudsætninger, men grundlæggende kan ingen vide alt omkring det at drive en specifik virksomhed.

Vi føler det er meget vigtigt at kende sine egne begrænsninger, og mindst lige så vigtigt at søge hjælp og vejledning hos nogle gode rådgivere og mentorer på de punkter hvor man ikke selv er stærk.

Vi har derfor brugt megen tid på at opbygge et solidt netværk af professionelle folk som kan hjælpe og guide os i vores udvikling som virksomhed. Det kan være i form at juridisk hjælp til konkrete kontrakter, eller mere generel hjælp til de langsigtede forretningsstrategiske beslutninger.

For at få endnu mere ud af denne sparing, har vi derfor valgt at nedsætte en professionel bestyrelse. Det er en beslutning som vi længe har set frem til og det er derfor med stor glæde at vi i dag kan byde 3 nye ansigter velkommen.

Preben Engell som er tidligere administerende direktør for IDG Danmark A/S tiltræder som bestyrelsesformand. Derudover indtræder Katrine Steen, Managing Partner hos Kreab Copenhagen, og Anette Vainer, VP, Sales fra Resultmaker A/S.

Som virksomhed står vi midt i en rivende udvikling og det næste halve år kommer til at blive utrolig interessant. Jeg glæder mig derfor utrolig meget til samarbejdet og tror på at det bliver både spænende, lærerigt og ikke mindst rigtig sjovt.

Information and Links

Join the fray by commenting, tracking what others have to say, or linking to it from your blog.


Other Posts
Indlæg på bips’ IT- og Cad konference
Vidensdeling fra virkeligheden

Om forfatteren

Photograph of author Thomas

Thomas Watson Steen

Partner i 3dbyggeri danmark med hovedansvar inden for udvikling og brugervenlighed. Thomas har arbejdet professionelt med IT og internettet siden slutningen af 90'erne.

Han er en erfaren systemudvikler med mange personlige interesser inden for IT. Han er aktiv inden for flere IT græsrodsbevægelser og stor open-source tilhænger.

I dag er Thomas ledende inden for brugervenlighed, hvor han bl.a. holder foredrag og skriver på bloggen justaddwater.dk.


Write a Comment

Take a moment to comment and tell us what you think. Some basic HTML is allowed for formatting.

Reader Comments

Be the first to leave a comment!