Vellykket reception for 3dbyggeri danmark


Fredag den 11. maj var dagen, hvor vi i 3dbyggeri danmark fejrede os selv. Anledningen var indflytningen i vores nye lokaler hos IT-Væksthuset 5te på ITU i Ørestaden. Midlet var en reception for vores venner, familie, samarbejdspartnere og andre kontakter. Målet var en hyggelig eftermiddag med lidt til ganen, muligheden for at netværke og se de mennesker vi holder af.

Ca. 200 mennesker dukkede op i løbet af eftermiddagen, og medvirkede til at målet efter vores opfattelse blev nået.

Dette indlæg skyldes derfor udelukkende vores stærke ønske om at sige tak til alle dem der kom og gjorde dagen til en dag vi aldrig glemmer. Det gælder selvfølgelig både vores familie, vores venner og vores samarbejds- og sparringspartnere. At så mange dukkede op og var med, gjorde et stort indtryk.

Networking
Mange mennesker kom og netværkede til receptionen

Thomas Watson
Thomas Watson, medstifter

Set udefra
Receptionen set fra modsatte repos

Og så skal vi ikke glemme dem, som hjalp os med at sætte de gode rammer: Kokken Casper, tjeneren Mikkel og vores musikere Asger og Mikkel skal have en stor tak for deres indsats, ligesom Taus og Emma, der trådte til med en hjælpene hånd også får en tanke med på vejen.

Vi glæder os til næste gang vi får en undskyldning for at holde fest med disse dejlige mennesker!

Information and Links

Join the fray by commenting, tracking what others have to say, or linking to it from your blog.


Other Posts
Kan krav blive til fordele?
Velkommen til Byggeri 2.0

Om forfatteren

Photograph of author Jeppe

Jeppe Liisberg, IT-ingeniør

Partner i 3dbyggeri danmark og arbejder til dagligt med web-udvikling og dataintegration. Har stor interesse for IT generelt, og især open-source miljøet.

Fokus er bedst mulig anvendelse af IT i byggebranchen, med en pragmatisk indgangsvinkel. Hvordan udnytter vi bedst muligt den viden og de værktøjer som er til rådighed nu, og hvordan påvirker vi processen til enkelt at skabe nye muligheder.


Write a Comment

Take a moment to comment and tell us what you think. Some basic HTML is allowed for formatting.

Reader Comments

Hej 3D-folk

Jeg nåede desværre ikke forbi, men det var der da heldigvis andre der gjorde kan jeg se!

Der er brug for jer derude i byggeriet……

Støvsparker
Andreas Foldager

Hej Thomas & Co.

Endnu engang tillykke med firmaet. Det var spændene at få et indblik i jeres virksomhed, og jeres enestående koncept. Det er en fornøjelse at se et firma, der ikke alene tager udgangspunkt i en god og unik ide, men også samtidigt har så stor fokus på tilfredshed, forståelse og kommunikation med sine interessenter.

Tak for en meget vellykket reception med mange interessante mennesker.

Venlig Hilsen,
Piotr